This section contains the background image for the mobile version. 

Refrico väljer Applitrons integrerade webshop

Refrico AB är levererantör av produkter inom kylbranschen och tillhandahåller ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat.

Kategorier: Nyheter

Refrico AB är levererantör av produkter inom kylbranschen och tillhandahåller ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat. Förutom kompressorer erbjuder de också ett stort sortiment av aggregat, fläktkylare, luftkonditioneringar, kylmedelskylare, ventiler och montagematerial.

För att framtidssäkra utvecklingen har Refrico valt att ta steget in bland ettor och nollor. Hela Refricos sortiment har digitaliserats och finns nu tillgängligt i den nya webshopen. Med huvudkontor i Göteborg och två filialer, i Stockholm respektive Malmö, erbjuds nu kunderna att kolla lagersaldo på respektive ort samt beställa och hämta upp i butik, eller beställa till önskad adress.

Läs hela kundcaset

Refricos kunder har nu tillgång till produktinformation samt lagersaldo på över 5000 produkter.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.