This section contains the background image for the mobile version. 

Refrico väljer Applitrons integrerade webshop

Refrico AB är levererantör av produkter inom kylbranschen och tillhandahåller ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat.

Refrico AB är levererantör av produkter inom kylbranschen och tillhandahåller ett av marknadens bredaste sortiment av komponenter och kompressorfabrikat. Förutom kompressorer erbjuder de också ett stort sortiment av aggregat, fläktkylare, luftkonditioneringar, kylmedelskylare, ventiler och montagematerial.

För att framtidssäkra utvecklingen har Refrico valt att ta steget in bland ettor och nollor. Hela Refricos sortiment har digitaliserats och finns nu tillgängligt i den nya webshopen. Med huvudkontor i Göteborg och två filialer, i Stockholm respektive Malmö, erbjuds nu kunderna att kolla lagersaldo på respektive ort samt beställa och hämta upp i butik, eller beställa till önskad adress.

Läs hela kundcaset

Refricos kunder har nu tillgång till produktinformation samt lagersaldo på över 5000 produkter.

Våra senaste nyheter

Nyheter
6 DECEMBER 2016

Varianthantering nu integrerat med Prestashop

Med en ständigt växande kundbas uppdateras funktionaliteten i Applitrons webshop-lösning löpande.

Nyheter
18 NOVEMBER 2016

Nytt samarbete: Applitron + X3msoft

Under det fjärde kvartalet har partnerskapet mellan Applitron och X3msoft förstärkts i och med de första två webshopförsäljningarna i Finland.

Nyheter
18 OKTOBER 2016

Åtta viktiga krav för en B2B e-handel (del2)

Detta är nyhetsbrev 2 av 2 där Applitron besvarar frågeställningar kring artikeln: Välj rätt konsulter och plattform för B2B – åtta viktiga krav (IDG.se 2016-04-01),