This section contains the background image for the mobile version. 

Nytt samarbete: Applitron + X3msoft

Under det fjärde kvartalet har partnerskapet mellan Applitron och X3msoft förstärkts i och med de första två webshopförsäljningarna i Finland.

Under det fjärde kvartalet har partnerskapet mellan Applitron och X3msoft förstärkts i och med de första två webshopförsäljningarna i Finland.

X3msoft bedriver sin verksamhet i Finland. Från och med 2016 har de hela ansvaret för Hansa World i Finland. 

Partnerskapet innebär en milstolpe för Applitron och vår integrerade e-handelsplattform som nu kan installeras i Finland på finska. B2B-shopar som hanterar produkter från två helt skilda branscher, teknik och mode, är planerade att vara online före årsskiftet.

Gränsöverstigande

Prestashop finns i sitt grundutförande översatt till över 60 olika språk. Detta innebär att det enbart är kundunik information som måste översättas. Tack vare synkroniserad funktionalitet gällande både språk och valuta hantering kan kunden själv välja vilka språk och valutor som skall hanteras i webshopen. Detta gör att webprojekten tillsammans med såväl svenska som utländska kunder kan genomföras på ett enkelt sätt.

Ytterligare en faktor som förenklar genomförandet av webprojekt i andra länder är dagens molnbaserade teknik. Denna tillåter att uppdragen genomförs, från första "kundmöte" till lanserad webshop, utan att träffa kunden "in real life". Detta sparar såväl tid som pengar för båda parter. Majoriteten av våra projekt är genomförda just så, oavsett om kunden finns i eller utanför Sverige.

Våra senaste nyheter

Nyheter
18 OKTOBER 2016

Åtta viktiga krav för en B2B e-handel (del2)

Detta är nyhetsbrev 2 av 2 där Applitron besvarar frågeställningar kring artikeln: Välj rätt konsulter och plattform för B2B – åtta viktiga krav (IDG.se 2016-04-01),

Nyheter
7 SEPTEMBER 2016

Åtta viktiga krav för en B2B e-handel (del 1)

I en artikel: Välj rätt konsulter och plattform för B2B – åtta viktiga krav (IDG.se 2016-04-01), avhandlas frågor gällande komplexiteten av implementation av ett B2B e-handelsystem

Nyheter
25 AUGUSTI 2016

Pro Optix väljer Applitrons integrerade webshop

Pro 10 Optix AB tillhandahåller fiberoptiska transceivers, fiberkablage, våglängdsutrustning, test- och mätinstrument samt kommunikationsutrustning för den svenska fibernätsmarknaden.