This section contains the background image for the mobile version. 

Nytt samarbete: Applitron + X3msoft

Under det fjärde kvartalet har partnerskapet mellan Applitron och X3msoft förstärkts i och med de första två webshopförsäljningarna i Finland.

Kategorier: Nyheter

Under det fjärde kvartalet har partnerskapet mellan Applitron och X3msoft förstärkts i och med de första två webshopförsäljningarna i Finland.

X3msoft bedriver sin verksamhet i Finland. Från och med 2016 har de hela ansvaret för Hansa World i Finland. 

Partnerskapet innebär en milstolpe för Applitron och vår integrerade e-handelsplattform som nu kan installeras i Finland på finska. B2B-shopar som hanterar produkter från två helt skilda branscher, teknik och mode, är planerade att vara online före årsskiftet.

Gränsöverstigande

Prestashop finns i sitt grundutförande översatt till över 60 olika språk. Detta innebär att det enbart är kundunik information som måste översättas. Tack vare synkroniserad funktionalitet gällande både språk och valuta hantering kan kunden själv välja vilka språk och valutor som skall hanteras i webshopen. Detta gör att webprojekten tillsammans med såväl svenska som utländska kunder kan genomföras på ett enkelt sätt.

Ytterligare en faktor som förenklar genomförandet av webprojekt i andra länder är dagens molnbaserade teknik. Denna tillåter att uppdragen genomförs, från första "kundmöte" till lanserad webshop, utan att träffa kunden "in real life". Detta sparar såväl tid som pengar för båda parter. Majoriteten av våra projekt är genomförda just så, oavsett om kunden finns i eller utanför Sverige.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.