This section contains the background image for the mobile version. 

Nyblom & Kollén väljer Applitrons integrerade webshop

Nyblom & Kolléns nya webshop och hemsida speglar deras produkter med sin enkla och stilrena design.

Kategorier: Nyheter

Nyblom & Kolléns nya webshop och hemsida speglar deras produkter med sin enkla och stilrena design.

Nyblom & Kollén är ett personligt och välkomnande företag, som  designar och säljer ett brett sortiment av hemtextil i god kvalité, präglad av Skandinavisk enkelhet med naturen och historien på Stora Holms Säteri i Göteborg som inspirationskälla.

Med återförsäljare representerade i 13 olika länder och nya kollektioner som kommer ut flera gånger per år, var det viktigt att ha stilren och integrerad webshop som är enkel att använda både för återförsäljarna och dem själva.

Nyblom & Kolléns nya hemsida och webshop speglar företagets vision om en hållbar trend.

Faktaruta

  • Namn: Nyblom & Kollén
  • Bransch: Textilier för hemmet
  • Marknad: Global
  • Antal produkter: 100-500
  • Webbplats: b2b.nyblomkollen.se
  • Lanseringsdatum: 20-04-2016
  • Projektplan: 4 veckor
  • Integration: Standard ERP by HansaWorld

Webshopen

Förutom den tidslösa designen var möjligheten till enkel navigering och filtrering av produkterna viktigt vid utveckling av den nya webshopen. För att skapa en så enkel filteringsfunktionalitet som möjligt används: kategori, färg, storlek och mönster som filter, var för sig eller tillsammans för att filtrera bland produkterna. Alla filtreringsegenskaper som används för filtrering är egenskaper direkt kopplat till Nyblom & Kolléns affärsystem.

Implementationstid

Utmaningen med Nyblom Kolléns integrerade webshop var inte själva funktionaliteten utan snarare implementationstiden. Med hjälp av den kraftfulla integrationsmjukvaran som skapar kopplingen mellan Standard ERP by HansaWorld och Prestashop levererades den integrerade webshopen på mindre än fyra veckor.

Passa på att besöka b2b.nyblomkollen.se som i dagsläget riktar sig till nuvarande och nya återförsäljare. Privatpersoner kan enkelt hitta den närmaste återförsäljaren med hjälp av kartfunktionen eller listan över webbutiker med Nyblom & Kolléns produkter som riktar sig till privatpersoner

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.