This section contains the background image for the mobile version. 

Adelivery del 4: Vilken hårdvara krävs för Adelivery?

I vår filmserie om Adelivery går vi igenom de olika modulerna i appen, men vilken hårdvara behövs? Vad fungerar bäst för vilka ändamål och vilka är de olika fördelarna för respektive lösning? I följande avsnitt går vi igenom just detta:

Kategorier: Nyheter

Att välja hårdvara till sitt mobila WMS kan vara svårt. Louise från Applitron går igenom några av för- och nackdelarna mellan olika hårdvaruenheter. Våra kunders favorit verkar vara Zebra TC 26, som är den uppgraderade versionen från sin yngre bror Zebra TC 25.

Den nya versionen har en större skärm och högre upplösning, vilket gör den till en perfekt enhet för WMS-applikationer. Med sin inbyggda professionella skanner, sitt utbytbara batteri och höga säkerhetsbetyg är TC26:an ett bra val för användare av mobil WMS och lämpar sig väl med Adelivery.

Adelivery togs fram av Applitron, då vi såg ett behov av en enkel administrationslösning för företag med höga krav på flexibilitet, snabbhet och effektivitet. Tack vare detta, har vi tagit fram moduler för processer där administrationen tidigare varit en flaskhals. Idag behöver inte medarbetarna längre stå vid en dator för att hålla koll på till exempel vad som ska plockas på lagret eller hur många inkommande leveranser som ska hanteras - det går istället att göra medan du är i rörelse tack vare appen.

Från början hade Adelivery modulerna Inleverera och Utleverera. I takt med att efterfrågan ökade hos våra kunder, fortsatte vi att utveckla Adelivery. Så sent som för några veckor sedan släppte vi Adelivery 2.0 – som innehåller bland annat modulerna Lagertransaktion, Vårda Artikel och Inventering. Adelivery 2.0 är appen som innehåller det du behöver för att sköta lager och administration på språng.

Läs mer om Adelivery

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.