This section contains the background image for the mobile version. 

Adelivery del 1: Vad är en lagerapp?

I samband med re-lanseringen och uppgraderingen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I första avsnittet berättar vår kollega Louise om vad en lagerapp är och fördelarna med den:

Adelivery togs fram av oss på Applitron, då vi såg ett behov av en enkel administrationslösning för företag med höga krav på flexibilitet, snabbhet och effektivitet. Tack vare detta, har vi tagit fram moduler för processer där administrationen tidigare varit en flaskhals. Idag behöver inte medarbetarna längre stå vid en dator för att hålla koll på till exempel vad som ska plockas på lagret eller hur många inkommande leveranser som ska hanteras - det går istället att göra medan du är i rörelse tack vare appen.

Från början hade Adelivery modulerna Inleverera och Utleverera. I takt med att efterfrågan ökade hos våra kunder, fortsatte vi att utveckla Adelivery. Så sent som för några veckor sedan släppte vi Adelivery 2.0 – som innehåller bland annat modulerna Lagertransaktion, Vårda Artikel och Inventering. Adelivery 2.0 är appen som innehåller det du behöver för att sköta lager och administration på språng.

Läs mer om Adelivery

Våra senaste nyheter

Nyheter
28 JANUARI 2021

Applitron i partnerskap med den..

Konceptet med ”Dark Kitchens”, eller spökrestauranger som det heter på svenska, introducerades i USA, har snabbt etablerat sig i Europa och tros fortsätta bryta ny mark till följd av...

Nyheter
22 JANUARI 2021

Färdskrivarwebben – KG Sandströms nyutvecklade..

När pandemin satte käppar i hjulet för KG Sandströms fysiska besök hos kunder där de bland annat håller utbildningar, såg de snabbt möjligheterna att växla över till en online plattform...

Nyheter
5 JANUARI 2021

Nu börjar vi rulla ut Adelivery 2.0

Under Januari 2021 så börjar vi rulla ut den nya versionen av Adelivery 2.0