This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron i partnerskap med den Göteborgsbaserade restaurangutmanaren Chef10

Konceptet med ”Dark Kitchens”, eller spökrestauranger som det heter på svenska, introducerades i USA, har snabbt etablerat sig i Europa och tros fortsätta bryta ny mark till följd av pandemin. Nu finns konceptet även i Göteborg där Chef10 ligger i framkant.

Storstadsregionerna i Sverige är sedan tidigare bekanta med hemkörningstjänster som Foodora, Wolt och Uber Eats, men dessa tjänster utmanas nu av konceptet med spökrestauranger som alltså nått Sverige. Spökresturanger är, till skillnad från hemkörningstjänsterna, renodlade datadrivna restauranger eftersom du på en spökrestaurang inte kan äta på själva restaurangen – du kan bara få den hemkörd.

Med full fokus på den digitala marknaden istället för fysiska sittningar, är logistiken en utmaning att få ihop, vilket kräver bakomliggande kraft i form tekniska lösningar. Applitron är därför glada över förtroendet att få hjälpa Chef10 med hemsida, webbshop, plattform och bakomliggande affärssystem.

- Arbetet tillsammans med Applitron har bara pågått i ett par månader, trots det har vi gått från idé- och konceptstadie till en fullfjädrad produkt redo för lansering , säger Fabian Wennerbeck, delägare och marknadschef på Chef10.

Med ett integrerat affärssystem och ett adaptivt arbetssätt, skapar denna typ av verksamhet möjlighet att enklare anpassa produktutbudet, och snabbt se vilka rätter som konsumenterna uppskattar. Chef10 vill modernisera den klassiska matlådan med mikrovågsugnens pip som signaturmelodi, för att skapa ett smidigt och bekvämt sätt att få sina kunder att tysta mun.

Är du hungrig och vill du vara först med det senaste? Håll till godo, inom en snar framtid går det att i Göteborgs-regionen att beställa mat som tystar mun!

Våra senaste nyheter

Nyheter
22 JANUARI 2021

Färdskrivarwebben – KG Sandströms nyutvecklade..

När pandemin satte käppar i hjulet för KG Sandströms fysiska besök hos kunder där de bland annat håller utbildningar, såg de snabbt möjligheterna att växla över till en online plattform...

Nyheter
5 JANUARI 2021

Nu börjar vi rulla ut Adelivery 2.0

Under Januari 2021 så börjar vi rulla ut den nya versionen av Adelivery 2.0

Nyheter
20 DECEMBER 2020

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter – framförallt digitala sådana.