This section contains the background image for the mobile version. 

Färdskrivarwebben – KG Sandströms nyutvecklade onlineplattform för lärande

När pandemin satte käppar i hjulet för KG Sandströms fysiska besök hos kunder där de bland annat håller utbildningar, såg de snabbt möjligheterna att växla över till en online plattform som nu kallas Färdskrivarwebben.

På Färdskrivarwebben kan den inloggade kunden bland annat söka och filtrera på ett stort utbud utbildningsmaterial.

Färdskrivarwebben är en kombinerad dokumentations- och utbildningsplattform för både gratis och abonnemangsbaserat innehåll för betalande kunder.

För att tillmötesgå behovet har Applitron hjälpt KG Sandström att utveckla nya, behörighetsstyrda funktioner, till deras nya sida som körs på Prestashop-plattformen som normalt används för webshop- och hemsidefunktionalitet. Detta för att smidigt kunna publicera och administrera utbildningsfilmer och dokumentation till KG Sandströms kunder.

Beroende på kundtyp, får besökaren åtkomst till olika typer av innehåll, där premiumkunder får tillgång till utökat utbildningsmaterial.

- Med den nya uppdaterade Färdskrivarwebben hoppas vi kunna tillmötesgå våra kunders löpande behov av utbildning och informationsinhämtning. Genom våra onlinekurser når vi ut med information på ett kostnadseffektivt, miljövänligt och pandemi-anpassat vis, säger Jonas Weiss Sandström, VD vid KG Sandströms AB.

Läs mer om KG Sandström

Läs mer om Prestashop

Våra senaste nyheter

Nyheter
5 JANUARI 2021

Nu börjar vi rulla ut Adelivery 2.0

Under Januari 2021 så börjar vi rulla ut den nya versionen av Adelivery 2.0

Nyheter
20 DECEMBER 2020

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter – framförallt digitala sådana.

Nyheter
10 DECEMBER 2020

Marknadsledande distributör eZride väljer..

eZride, ett av de största företagen att sälja el-scootrar i norden har nu valt att implementera Adelivery för förenklad lager- och frakthantering. Företaget tillhandahåller el-scootrar till en...