This section contains the background image for the mobile version. 

Färdskrivarwebben – KG Sandströms nyutvecklade onlineplattform för lärande

När pandemin satte käppar i hjulet för KG Sandströms fysiska besök hos kunder där de bland annat håller utbildningar, såg de snabbt möjligheterna att växla över till en online plattform som nu kallas Färdskrivarwebben.

Kategorier: Nyheter

På Färdskrivarwebben kan den inloggade kunden bland annat söka och filtrera på ett stort utbud utbildningsmaterial.

Färdskrivarwebben är en kombinerad dokumentations- och utbildningsplattform för både gratis och abonnemangsbaserat innehåll för betalande kunder.

För att tillmötesgå behovet har Applitron hjälpt KG Sandström att utveckla nya, behörighetsstyrda funktioner, till deras nya sida som körs på Prestashop-plattformen som normalt används för webshop- och hemsidefunktionalitet. Detta för att smidigt kunna publicera och administrera utbildningsfilmer och dokumentation till KG Sandströms kunder.

Beroende på kundtyp, får besökaren åtkomst till olika typer av innehåll, där premiumkunder får tillgång till utökat utbildningsmaterial.

- Med den nya uppdaterade Färdskrivarwebben hoppas vi kunna tillmötesgå våra kunders löpande behov av utbildning och informationsinhämtning. Genom våra onlinekurser når vi ut med information på ett kostnadseffektivt, miljövänligt och pandemi-anpassat vis, säger Jonas Weiss Sandström, VD vid KG Sandströms AB.

Läs mer om KG Sandström

Läs mer om Prestashop

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.