This section contains the background image for the mobile version. 

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter

Ett år fyllt av utmaningar, men också möjligheter – framförallt digitala sådana.

Kategorier: Nyheter

Applitron har sammanställt år 2020 i en årskrönika på 20 sidor, om just utmaningar, möjligheter och digitala sätt att hjälpa våra kunder att snabbt ställa om i en föränderlig värld. Nu blickar vi hoppfullt framåt mot 2021-tack alla kunder och samarbetspartners för året som gått och passar på att önska God Jul och ett Gott Nytt År!

Läs krönikan här:

 Klicka på bilden för att visa online.

Ladda ned som PDF

Under mellandagarna kommer vi ha support som vanligt men har begränsad möjlighet med installationer. På grund av rådande omständigheter är jobbar Applitrons personal i den mån det går på distans. Supportärenden framförallt under julledigheten bör därför skickas till Applitrons supportmail, support@appli.se

Glöm inte bort att lägga upp ett nytt räkenskaps år och nya nummerserier för 2021 så att alla kan jobba på ostört i början av nästa år!  

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.