This section contains the background image for the mobile version. 

Marknadsledande distributör eZride väljer Adelivery!

eZride, ett av de största företagen att sälja el-scootrar i norden har nu valt att implementera Adelivery för förenklad lager- och frakthantering. Företaget tillhandahåller el-scootrar till en alltmer accelererande marknad, där implementeringen av Adelivery förväntas reducera administrationen för lager- och frakthantering i eZrides verksamhet.

Ezride grundades 2017, ett år innan boomen med hyrtjänsten av el-scootrar startade. Idag är de Nordens ledande återförsäljare och distributör av elektriska sparkcyklar. Det första varumärket som Ezride lanserade i Norden var Inokim, som varit världsledande på el-scootrar sedan 2009. Idag är Ezride generalagent och återförsäljare för Inokim i Norden, och under 2019 har företaget tagit in ytterligare ett varumärke och därtill även blivit generalagent för, nämligen ZERO.

Ett företag med stort åtagande på en expansiv marknad är också i behov av ett smidigt och effektivt lagerhanteringssystem. Därför har Ezride nu valt att implementera Applitrons app, Adelivery. Appen hjälper Ezride att bidra till att nå deras digitaliseringsmål och reducerar administrationstiden för deras lagerhantering. Förutom detta, innebär implementeringen av Adelivery att felplock på lagren minskar, som i sin tur eliminerar onödiga kostnade

– Flera andra företag inom Gyllingkoncernen, som Ezride tillhör, använder sig av Adelivery med integrerad fraktbokning hos Consignor. Även för dessa företag har Adelivery visat sig vara en kritisk framgångsfaktor då det liksom oss haft en kraftig tillväxt det senast året", säger Mats Lindberg, VD vid eZride AB.

Adelivery tillhandahåller hanteringen av allt lagerarbete från en mobil enhet, som antingen är utrustad med en integrerad eller extern streckkodsläsare. Adelivery möjliggör tillsammans med Standard ERP även integrationer med fraktbokningstjänster som Consignor och Unifaun. Denna möjlighet gör att Ezride, med ett enda knapptryck uppdaterar affärssystemet, bokar frakt, skriver ut frakthandlingar och annonserar kunden att leveransen är på väg – ett enkelt och tillförlitligt sätt att hantera både lager, fraktbokning och kommunikation med kunden, i ett svep utan handpåläggning.

Allt eftersom samhället söker efter grönare alternativ att transportera sig på Ezride arbetar med en allt mer populär produkt som på sikt spås bli en av de största marknaderna i världen, allt eftersom samhället söker grönare alternativ för att resa. Med detta i åtanke kommer Ezride att ställas inför stora utmaningar kring effektiv lagerhantering. För att underlätta såväl i dagsläget som inför kommande perioder, är Adelivery ett enkelt och inlärningsvänligt system som gör det enkelt att hantera lagret snabbt, säkert och med så låg felstatistik som möjligt.

Läs mer om eZRide här.

Här kan ni läsa mer om hur Adelivery funkar och hur tjänsten kan underlätta arbetet på ert lager.

Våra senaste nyheter

Nyheter
29 JUNI 2020

KG Sandström lanserar ny e-butik

Färdskrivarexperterna KG Sandström lanserar ny e-butik, utvecklad av Applitron.

Nyheter
27 JUNI 2020

Digitaliseringen av Jordelit

Se när VD'n för Jordelit, Kristoffer Palmlund pratar om organisationens historia och hur de har digitaliserat- och automatiserat sin verksamhet med integrerad e-handel och mobila applikationer med...

Nyheter
29 MAJ 2020

Hot Screens lagerapplikation integreras med..

Applitron integrerar Hot Screens kundunika lagerapplikation (HWA) med Weland Solutions hissautomat.