This section contains the background image for the mobile version. 

Hot Screens lagerapplikation integreras med Welands automatiska hissautomat

Applitron integrerar Hot Screens kundunika lagerapplikation (HWA) med Weland Solutions hissautomat.

Kategorier: Nyheter

HWA är en skräddarsydd applikation utvecklad för att förenkla orderflödet och arbetsflödet vid Hot Screen-anläggningen. Den senaste modulen i applikationen tar sig ann arbetsflödet för kundunika och generella produkter som skall lagerhållas och placeras i en Weland hissautomat.

Processen startar när ett underhållsrutin körs (triggas normalt sätt per automatik under nattetid). När rutinen körs kollar affärssystemet, Standard ERP by HansaWorld efter samtliga lagerförda produkter med ett lagersaldo under beställningspunkten som är konfigurerad på artikeln. Systemet skapar därefter digitala inleveranser för de berörda artiklarna, och triggar samtidigt en utskrift av arbetsordern hos personalen som har hand om tryckplaneringen.

Därefter följer vi orderflödet under produktionen tills det är dags att inleverera produkterna i Welands hissautomat. HWA listar alla produkter som skall inlevereras och skickar ett webb-anrop till hissautomaten via Standard ERP. Där efter triggas ett arbetsflöde när lagerpersonalen godkänner: inleveransen, artikeln, antalet artiklar och vald hyllplats. Detta med hjälp av ett flöde i applikationen tillsammans med en streckkodsläsare för att minimera felhantering. Medan lagerpersonalen jobbar med den pågående inleveransen hämtar hissautomaten i förväg ner nästa hyllplan i raden tills dess att alla inleveranser har hanterats.

Läs mer om Applikationer för affärssystem

Läs mer om Hot Screen 

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.