This section contains the background image for the mobile version. 

Zeronordic lanserar ny e-butik för den nordiska marknaden

Zeronordic lanseras på den nordiska marknaden - Utvecklad av Applitron

Svenska eZRide lanserar sin senaste e-butik zeronordic.com, en e-butik av typen B2C med elscootrar från det hypade varumärket Zero. eZride är generalagent för ZERONORDIC i norden, och är det andra stora varumärket för elscotrar som eZride tar sig ann. E-butiken, som är utvecklad av Applitron tillsammans med eZride, är skapad för den nordiska marknaden och kommer att tillhandahållas på fyra olika språk – svenska, norska, danska och finska.

Lösningen är varumärkesunik och helt anpassad efter eZrides behov och önskemål, både sett till design och funktion. Med betalningsmodulen Klarna Checkout möjliggörs smidiga köp, oavsett vilket land beställningen görs ifrån. För att hantera fraktkostnaderna på ett korrekt sätt används en avancerad-fraktkostnadsmodul som möjliggör olika fraktregler för respektive land, i landets valuta.

eZride, som är en del av innovativa Gyllinggruppen, var pinonjärer med att lansera elscootrar på den nordiska marknaden redan 2017 – ett helt år innan de fösta uthyrningstjänsterna började dyka upp. Idag säljer och marknadsför företaget elscootrar till högsta kvalité. Med höga krav på kvalité och design arbetar eZride för ett roligare liv och en hållbar framtid. Gyllinggruppen är en stark företagsgrupp som i snart hundra år har utvecklat och marknadsfört nya produkter och tekniska lösningar. 

inokimnordic.com är eZrides generalagentursida för varumärket INOKIM och den nordiska markanden.

eZriders e-butiken är en Prestashop-installation integrerad med StandardERP by HansaWorld. E-handelslösningen där Prestashop och Standard ERP integreras är nu mera en väletablerad helhetslösning för både B2B och B2C, där Applitron erbjuder installation, utveckling, anpassningar, hosting och support för både Prestashop och Standard ERP. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning både vad det gäller e-handel och affärssystem, kortas utvecklingstiden samt att kostnaderna minskar. Detta tillsammans med att kunden slipper ytterliggare en it-leverantör är något som är tilltalande för många kunder. 

Läs mer om hur vi arbetar med eZride här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
18 FEBRUARI 2020

eZride lanserar ny e-butik för slutkonsument för..

eZride, pinojärer inom elsparkcyklar på den nordiska marknaden, lanserar ny e-butik för slutkonsument, utvecklad av Applitron.

Nyheter
12 FEBRUARI 2020

Storsatsningen Xeed lanserar ny unik e-butik

Svenska Jordelits senaste storsatsning för privatmarknaden har äntligen lanserats – och e-butiken är signerad Applitron. Med många års erfarenhet och expertkunskap inom trädgårdsskötsel...

Nyheter
19 DECEMBER 2019

Året som gått - Årskrönika 2019

Ett år går fort och helt plötsligt är det december igen och dags att gå på julledighet. När man tittar tillbaka på året som har varit så inser man att vi faktiskt hunnit med en hel del.