This section contains the background image for the mobile version. 

eZride lanserar ny e-butik för slutkonsument för världsledande INOKIM

eZride, pinojärer inom elsparkcyklar på den nordiska marknaden, lanserar ny e-butik för slutkonsument, utvecklad av Applitron.

Svenska eZRide utökar verksamheten med en ny e-butik av typen B2C för världsledande INOKIM. eZride är generalagent för INOKIM i norden – inokimnordic.com, vilket också var det första varumärket som eZride lanserade vid start 2017. E-butiken, som är utvecklad av Applitron tillsammans med eZride, är skapad för den nordiska marknaden och kommer att tillhandahållas på fyra olika språk – svenska, norska, danska och finska.

Lösningen är varumärkesunik och helt anpassad efter eZrides behov och önskemål, både sett till design och funktion. Med betalningsmodulen Klarna Checkout möjliggörs smidiga köp, oavsett vilket land beställningen görs ifrån. För att hantera fraktkostnaderna på ett korrekt sätt används en avancerad-fraktkostnadsmodul som möjliggör olika fraktregler för respektive land, i landets valuta.

eZride, som är en del av innovativa Gyllinggruppen, var pinonjärer med att lansera elscootrar på den nordiska marknaden redan 2017 – ett helt år innan de fösta uthyrningstjänsterna började dyka upp. Idag säljer och marknadsför företaget elscootrar till högsta kvalité. Med höga krav på kvalité och design arbetar eZride för ett roligare liv och en hållbar framtid. Gyllinggruppen är en stark företagsgrupp som i snart hundra år har utvecklat och marknadsfört nya produkter och tekniska lösningar. 

inokimnordic.com är eZrides generalagentursida för varumärket INOKIM och den nordiska markanden.

eZriders e-butiken är en Prestashop-installation integrerad med StandardERP by HansaWorld. E-handelslösningen där Prestashop och Standard ERP integreras är nu mera en väletablerad helhetslösning för både B2B och B2C, där Applitron erbjuder installation, utveckling, anpassningar, hosting och support för både Prestashop och Standard ERP. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning både vad det gäller e-handel och affärssystem, kortas utvecklingstiden samt att kostnaderna minskar. Detta tillsammans med att kunden slipper ytterliggare en it-leverantör är något som är tilltalande för många kunder. 

Läs mer om hur vi arbetar med eZride här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
20 NOVEMBER 2019

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service..

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

Nyheter
6 OKTOBER 2019

Adelivery – en nyckelkomponent i Jordelits..

För svenska Jordelit, som är Sveriges största leverantör av grönyteprodukter till den professionella marknaden, ställs det förutom höga krav på produkterna även höga krav på orderflöde...

Nyheter
25 SEPTEMBER 2019

IsiComs expansion möjliggörs av integrerade och..

IsiCom storsatsar med ett utökat produktsortiment samt expanderar till grannländerna Danmark och Norge. Satsningarna har möjliggjorts av integrerade och automatiserade systemlösningar...