This section contains the background image for the mobile version. 

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners utvecklad av Applitron

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

TS Design & Production AB tillhandahåller hållbara profilkläder åt ett flertal företag. Det senaste projektet har varit att lansera en ny e-butik åt kunden Nordic Service Partners. NSP är multi-franchisetagare till tre av världens mest kända varumärken – Burger King, Kentucky Fried Chicken och TGI Friday's. 

E-butiken är utvecklad av Applitron och skapades i syfte att samla Burger Kings inköp av textil på en plattform. Målet är att anpassa den efter personalens önskningar allt eftersom, för att skapa en så användarvänlig upplevelse som möjligt.  

– För oss var det viktigt med möjligheten att anpassa och utveckla e-butiken allt eftersom den används. Detta för att kunna uppfylla de önskemål som kommer med användningen. Vi vill ge en förstklassig kundupplevelse, vilket Applitron möjliggjort, säger Anders Karlsson, vd vid TS Design & Production.

E-butiken används av ett stort antal restauranger i Sverige och Danmark. Här kan varje enskild restaurang logga in med egna inloggningsuppgifter och beställa nya personalkläder. Huvudkontor kan via en kundspecifik rapport få överblick över samtliga inköp för att följa upp kostnader och uttag i realtid. 

Väl inloggad får kunden tillgång till den kundprofilerade beställningssidan för de artiklar som är tillgängliga – allt från arbetsskjortor till namnskyltar. På produktsidan får kunden relevant information om den valda produkten, så som material, måttabell och produktens hållbarhetscertifieringar samt möjlighet att se lagersaldo och beställa varan i den storlek som önskas. I e-butiken finns även information om hur TS Design arbetar med hållbarhet samt information om hur man bäst tar hand om plaggen och får ut mest användning av dem. Den ökade tillgängligheten till korrekt produkter och information innebär en förenklad beställningsprocess och ökad servicenivå.

Läs mer om vikten av en välfungerande e-butik här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
14 MAJ 2019

Applitron blir ny partner till SeaSam

SeaSam Food AB – ledande leverantör av fisk- och skaldjursprodukter – väljer Applitron som ny partner.

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
16 APRIL 2019

KG Sandström väljer Applitron som HansaWorld..

Färdskrivarexperterna KG Sandström väljer Applitron som ny partner.