This section contains the background image for the mobile version. 

KG Sandström väljer Applitron som HansaWorld partner

Färdskrivarexperterna KG Sandström väljer Applitron som ny partner.

KG Sandström AB har erfarenhet av färdskrivare sedan 60-talet. Med tre verkstäder i Sverige och över 20 anställda arbetar de med kunder inom transportnäringen i hela landet. Applitron utvecklar just nu en helhetslösning för bolaget som ska underlätta processer och minska det manuella pappersarbetet.

– För oss är det viktigt att våra system fungerar sömlöst, och att de är anpassade efter våra specifika behov. Vi har valt Applitron för att de kan leverera en helhetslösning och för att de är en partner som vi kan växa med, säger Jonas Sandström, vd vid KG Sandström.

Läs mer om Applitron arbete med KG Sandström här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
27 MARS 2019

Sunwind Gylling implementerar Adelivery med..

Under våren 2019 har Sunwind påbörjat användning av Applitrons app för lagerhantering – Adelivery. Samtidigt har de även lanserat nya e-butiker, även dessa utvecklade av Applitron.

Nyheter
25 MARS 2019

Sömlös fraktbokning mellan Adelivery och Consignor

Den nya integrationen mellan Adelivery - Standard ERP och Consignor optimerar och säkerställer leveransprecisionen från order till leverans.