This section contains the background image for the mobile version. 

Sömlös fraktbokning mellan Adelivery och Consignor

Den nya integrationen mellan Adelivery - Standard ERP och Consignor optimerar och säkerställer leveransprecisionen från order till leverans.

Det senaste tillskottet i Applitrons integrationsutbud är integrationen mellan Standard ERP by HansaWorld och Delivery Management-systemet Consignor. Applitrons Adelivery fungerar som en förlängd arm för orderplock/utleverans till Standard ERP där all information som lagerpersonalen behöver finns för att säkerställa en komplett utleveranser och fraktbokning. Med andra ord krävs inga datorer eller utskrivna plocklistor under plockprocessen. Möjligheten att i Adelivery ändra kollityp och lägga till eventuella tilläggstjänster direkt i den mobila enheten säkerställer att korrekt information skickas till Consignor för vidare fraktbokning.

Consignor är ett delivery management system som kopplar ihop kunderna med leverantörens lager på ett så effektivt sätt som möjligt. Med hjälp av en Standard ERPs by HansaWorlds standardintegration med Consignor får leverantören och kunder alltid samma högkvalitativa upplevelse när en frakt bokas eller när kunden får en leverans –  oavsett vilken kombination av transportörtjänster som valts.

Läs mer om Consignor här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
27 MARS 2019

Sunwind Gylling implementerar Adelivery med..

Under våren 2019 har Sunwind påbörjat användning av Applitrons app för lagerhantering – Adelivery. Samtidigt har de även lanserat nya e-butiker, även dessa utvecklade av Applitron.

Nyheter
6 MARS 2019

TS Design & Produktion AB väljer Applitron som..

Applitron får jobbet som partner åt TS Design och produktion, ett samarbete som innefattar en helhetslösning från hosting och support till utveckling av affärssystem och e-butiker.