This section contains the background image for the mobile version. 

TS Design & Produktion AB väljer Applitron som partner

Applitron får jobbet som partner åt TS Design och produktion, ett samarbete som innefattar en helhetslösning från hosting och support till utveckling av affärssystem och e-butiker.

TS Design & Produktion AB designar, producerar, lagerhåller och distribuerar profilkläder. Företaget, som är specialister på hållbara profilkläder, drivs av värderingen att alla har rätt att må bra och väljer sina partners med omsorg – de är noga med att endast samarbeta med aktörer som delar deras kärnvärde.

- Vi valde Applitron för att de delar våra värderingar, men också för att de kan erhålla en helheltslösning som gör de lätt för våra kunder att beställa från oss. Lösningen är skräddarsydd efter kundens behov, vilket gör att vi kan uppfylla våra kunders olika önskemål och se till att de blir nöjda, säger Anders Karlsson, vd vid TS Design & Production.

Tillsammans med TS Design kommer Applitron att arbeta vidare med och utveckla företagets system för att skapa en förstklassig kundupplevelse.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
19 FEBRUARI 2019

Applitron lanserar fler integrerade e-butiker

Sunwind AB och Sunwind OY lanserar nya integrerade e-butiker för B2B-marknaden i Sverige och Finland, utvecklade av Applitron.

Nyheter
13 FEBRUARI 2019

Undvik att skapa ett monster inom organisationen

Marknaden har ställt om och många verksamheter inom B2B har svårt att hänga med i utvecklingen, något som kan ställa till det rejält. Undvik att skapa ett monster inom organisationen genom...