This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron lanserar fler integrerade e-butiker

Sunwind AB och Sunwind OY lanserar nya integrerade e-butiker för B2B-marknaden i Sverige och Finland, utvecklade av Applitron.

När Sunwinds återförsäljare loggar in på den nya e-handeln möts de av relevant information, så som priser, lager och orderhistorik.

Sunwind Gylling är en stor leverantör av energi- och komfortlösningar. Med ett brett utbud av produkter och tekniska lösningar möjliggör Sunwind komfort och bekvämlighet för ägare av fritidshus, jämförbart med det som ordinarie elnät erbjuder. Sortimentet omfattar även produkter för båtliv, husvagn och husbil samt komfortlösningar för trädgården.

Nyligen lanserade Sunwind nya e-butiker för både den svenska och finska B2B-marknaden – Sunwind AB och Sunwind OY. E-butikerna används av Sunwinds återförsäljare och är nästan identiska till funktion och design, men kopplade till olika företag inom samma affärssystem, AB Gylling & Co. E-butikerna är utvecklade med Applitrons integrerade e-handelslösning kopplat till StandardERP by HansaWorld. Kommunikationen mellan e-handelslösningen och affärssystemet möjliggör samlandet av all data på samma plats. Integrationen minimerar det manuella arbetet och säkerställer att alla uppgifter stämmer – systemöverskridande. Att arbeta på detta vis innebär att datan lätt kan integreras med andra system och är ett verktyg för att underlätta informationsöverföring i alla delar av arbetet och har inneburit en stor effektivisering. 

E-handlarna är responsiva för största möjliga användarvänlighet.

– Den nya e-handeln har tagits emot positivt av både våra återförsäljare och internt hos oss på Sunwind. Vi märker speciellt fördelarna hos det större återförsäljarna som vi dropshipar åt, då dessa ordrar är många till antalet men med få antal artiklar per order. Dessa ordrar åker nu direkt genom systemet vilket snabbar upp hanteringen och minskar den mänskliga faktorns påverkan, säger Inger Tallén, vd på Sunwind Gylling AB.

Precis som de flesta andra B2B-plattformar utvecklade av Applitron, fanns kravet att möjliggöra inloggning på sidorna för Sunwinds återförsäljare, för att ta del av relevant produktinformation. Efter färdigställningen av e-butikerna kan nu återförsäljare i både Svergie och Finland logga in på respektive e-butik för att beställa varor, se priser, lager och orderhistorik. Ett välfungerande system är nyckeln till effektivt arbete, vilket har varit målet med arbetet.

Läs mer om hur integrerad e-handel effektivisera arbete här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
13 FEBRUARI 2019

Undvik att skapa ett monster inom organisationen

Marknaden har ställt om och många verksamheter inom B2B har svårt att hänga med i utvecklingen, något som kan ställa till det rejält. Undvik att skapa ett monster inom organisationen genom...

Nyheter
5 FEBRUARI 2019

Rikstäckande Blomsterboda lanserar ny e-handel..

Blomsterjätten Blomsterboda är nu rikstäckande efter förvärv av S-Blommor i Göteborg. I samband med fusionen lanseras ny e-handel för att klara varuförsörjningen.