This section contains the background image for the mobile version. 

Året som gått - Årskrönika 2019

Ett år går fort och helt plötsligt är det december igen och dags att gå på julledighet. När man tittar tillbaka på året som har varit så inser man att vi faktiskt hunnit med en hel del.

Kategorier: Nyheter

För två år sedan satte vi ihop en "årskrönika" för att sammanfatta året, något som vi tyvärr inte han med förra året. 2019 har vi förstärkt  personalstyrkan med bland annat en person som ansvarar för våra nyheter och sociala medier. Hoppas att ni har märkt det. Vår nyheter är nämligen tänkt att fungera som material dels för nya kunder men också för befintliga kunder som kan finna inspiration på lösningar hos företag som använder sig av samma system och partner. 

2020 kommer innebära lite förändringar på Applitron, så för er befintliga kunder rekommenderar vi starkt att ni bemödar er med att öppna upp och bläddra igenom 2019 års årskrönika.

 Klicka på bilden för att visa online.

Ladda ned som PDF

God Jul & Gott Nytt 2020

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.