This section contains the background image for the mobile version. 

Applitrons nyaste kund – elscooter pionjärerna eZride

I fredags, den 29 november, var Applitron på eCarExpo och mötte framtidens fordon samt vår nyaste kund – eZride. Mässan, som hölls på Svenska Mässan i Göteborg, samlar huvuddelen av marknadens eldrivna fordon under ett tak. eZride, som var pionjärer med att lansera elscootrar på den nordiska marknaden, var på plats med sina produkter.

Victor och Mats Lindberg  från eZride tillsammans med Applitrons Andreas Styrnell. 

Applitrons allra nyaste kund är eZride lanserade elscootrar på den nordiska marknaden ett helt år innan de första uthyrningstjänsterna startade. Företaget är en del av Gyllinggruppen, en innovativ företagsgrupp med mångårig erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring. 

På eCarExpo visade eZride upp ett urval av sina produkter från Inokim och Zero ­– de varumärken som de är generalagenter för. Inokim är världsledande på elscootrar sedan 2009 och det första varumärket som eZride lanserade. Under 2019 tog företaget även in varumärket Zero som erbjuder elscootrar med hög prestanda till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Företaget har höga krav på kvalitet och design samt strävar efter att erbjuda marknadens bästa support och service till sina kunder.

Vi har flera spännande projekt planerade tillsammans med eZride och ser fram emot att vara del av deras resa, säger Andreas Styrnell, Sales & Digital Business Developer vid Applitron.

Ett urval av produkter från Inokim i eZrides monter på eCarExpo 2019.

Läs mer om eZride här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
18 FEBRUARI 2020

eZride lanserar ny e-butik för slutkonsument för..

eZride, pinojärer inom elsparkcyklar på den nordiska marknaden, lanserar ny e-butik för slutkonsument, utvecklad av Applitron.

Nyheter
20 NOVEMBER 2019

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service..

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

Nyheter
6 OKTOBER 2019

Adelivery – en nyckelkomponent i Jordelits..

För svenska Jordelit, som är Sveriges största leverantör av grönyteprodukter till den professionella marknaden, ställs det förutom höga krav på produkterna även höga krav på orderflöde...