This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron blir ny partner till Addbrand

Addbrand tillhandahåller profileringsprodukter, till tryckerier och återförsäljare runtom i Sverige. Nu väljer Addbrand Applitron som ny partner för att hantera företagets ERP system och kringtjänster.

Kategorier: Nyheter

Utöver deras huvudverksamhet, kuvert med eller utan tryck som utgör drygt 50 procent av omsättningen så besitter Addbrand expertis inom tryck, och med en bred produktportfölj med allt från kontorsmaterial och papper till större expo-produkter, vill de förse det grafiska mellanledet med grafiska produkter och tjänster till rätt pris och kvalité. Sedan starten 1991 har Addbrand växt till en omsättning på ca 220 miljoner kronor med 115 medarbetare. De har kontor i Stockholm, Göteborg och Bankeryd.

Nu väljer Addbrand Applitron som ny partner – ett samarbete som innefattar hosting, drift, utveckling och support för Standard ERP by HansaWorld. Addbrands installation inkluderar över 60 systemanvändare och fler externa tilläggstjänster integrerade mot affärssystemet. 

"– Vi på Applitron har utvecklat flera produkter i vår portfölj som är väl beprövade i liknande branscher, och som kommer att vara av intresse för Addbrand. Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete där vi får vara med och utveckla Addbrands digital processer tillsammans med dem", säger Sebastian Bergström Kvidén, Team Leader & Co-owner at Applitron.

Läs mer om Addbrand

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.