This section contains the background image for the mobile version. 

Från order till leverans med XEED

Svenska Jordelit har lanserat varumärket Xeed, professionella produkter för hemgarden fixare. Följ orderflödet från de att behovet uppstår till att produkter som hanteras på lagret och sedan levereras till kunden.

Kategorier: Nyheter

Xeed.se guidar kunden genom hela köpprocessen och gör det enkelt för kunden att hitta rätt produkter. I lagret hanteras orderplocket helt digitalt med hjälp av mobilappen Adelivery. Genom att verifiera varje plockad artikel via streckkodsscanning ökar kvaliteten på plockningen. Efter färdigmarkering av orderplocket sker en serie aktiviteter i följd: Frakt bokas, fraktdokument skrivs ut och kunden meddelas via e-post att frakt är på väg. Allt detta görs automatiskt inom några sekunder. Både Xeeds webbshop och Adelivery utvecklas av Applitron

Besök www.xeed.se och läs mer om deras produkter. 

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.