This section contains the background image for the mobile version. 

KG Sandström lanserar ny e-butik

Färdskrivarexperterna KG Sandström lanserar ny e-butik, utvecklad av Applitron.

Kategorier: Nyheter

KG Sandström AB har erfarenhet av färdskrivare sedan 60-talet. Med tre verkstäder i Sverige och över 20 anställda arbetar de med kunder inom transportnäringen i hela landet. Under sitt samarbete med Applitron har en helhetslösning tagits fram för att underlätta processer och därmed minska det manuella pappersarbetet. Nu lanseras i ytterligare ett samarbete med Applitron, en ny webshop där hela KG Sandströms produktportfölj finns till kundernas förfogande. Med specifika önskemål och unika funktioner kan nu ordrar av KG Sandströms produkter läggas av såväl befintliga kunder som nya. Applitron ser fortsatt fram emot detta samarbete och önskar KG Sandström all lycka med den nya webshopen

KG Sandströms e-butik är en Prestashop-installation integrerad med StandardERP by HansaWorld. E-handelslösningen där Prestashop och Standard ERP integreras är nu mera en väletablerad helhetslösning för B2B, där Applitron erbjuder installation, utveckling, anpassningar, hosting och support för både Prestashop och StandardERP. Genom att erbjuda kunden en helhetslösning både vad det gäller e-handel och affärssystem, kortas utvecklingstiden samt att kostnaderna minskar. Detta tillsammans med att kunden slipper ytterliggare en it-leverantör är något som är tilltalande för många kunder.


Läs mer om Applitrons arbete med KG Sandström här.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.