This section contains the background image for the mobile version. 

Adelivery del 5: Modulerna Vårda artikel och Inventering

I samband med nylanseringen av Applitron app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I femte, och näst sista avsnittet, går vi igenom modulerna Vårda artikel och Inventering:

Kategorier: Nyheter

Artikelinformation behövs många gånger när du är ute på lagergolvet och saknar åtkomst till en dator och affärssystemet. Adelivery modulen Vårda Artikel gör det möjligt för personalen på lagret att listan produktinformation direkt i den mobila enheten. Perfekt för den anställde som inte har tillgång till en dator men behöver snabb åtkomst till artikeldata och möjlighet att justera den direkt på plats.

Adelivery-modulen Inventering möjliggör enkel och kontinuerlig inventering direkt från den mobila enheten. Det kan vara svårt att hålla lagersaldon uppdaterad då inventerings rutiner normaltsätt är både tidskrävande och tråkiga att utföra då de många gånger behöver göras i flera steg med onödig administration. Så behöver det inte vara längre tack vare inventeringsmodulen.

Adelivery togs fram av Applitron, då vi såg ett behov av en enkel administrationslösning för företag med höga krav på flexibilitet, snabbhet och effektivitet. Tack vare detta, har vi tagit fram moduler för processer där administrationen tidigare varit en flaskhals. Idag behöver inte medarbetarna längre stå vid en dator för att hålla koll på till exempel vad som ska plockas på lagret eller hur många inkommande leveranser som ska hanteras - det går istället att göra medan du är i rörelse tack vare appen.

Från början hade Adelivery modulerna Inleverera och Utleverera. I takt med att efterfrågan ökade hos våra kunder, fortsatte vi att utveckla Adelivery. Så sent som för några veckor sedan släppte vi Adelivery 2.0 – som innehåller bland annat modulerna Lagertransaktion, Vårda Artikel och Inventering. Adelivery 2.0 är appen som innehåller det du behöver för att sköta lager och administration på språng.

Läs mer om Adelivery

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.