This section contains the background image for the mobile version. 

Adelivery – tre gånger snabbare lagerhantering

Med Adelivery hanteras lagerarbete tre gånger så snabbt jämfört med traditionellt tillvägagångssätt. Du slipper manuell handpåläggning och felplocken minskar tack vare inbyggd scanningsfunktion.

Adelivery är en appiferad affärssystemslösning framtagen för att sköta lagerhantering på språng ute på lagret och minska antalet felplock. Appen underlättar och snabbar på de processer på lagret som tidigare varit en flaskhals.
Förutom att plocka och packa ordrar, boka frakt och slutleverera dem kan du också genomföra inventeringar, inleveranser och lagertransaktioner i appen. Du behöver inte längre vara fast vid en dator – allt går att göras i appen via en mobiltelefon eller handdator.

Våra senaste nyheter

Nyheter
13 OKTOBER 2021

Kundcase: Isicoms digitaliseringsresa

Isicom grundades 2001 och är distributörer av tele- och kommunikationsprodukter. På 13 år har de tiodubblat sin försäljning och förser numera kunder i hela Norden med tele- och...

Nyheter
6 OKTOBER 2021

Applitron söker juniorsäljare och supportansvarig

Häng med på vår resa! Applitron växer och söker en positiv och driven Juniorsäljare och Supportansvarig till vårt team i Göteborg!

Nyheter
23 SEPTEMBER 2021

Vanliga misstag vid implementering av B2B-handel

Att starta en B2B-shop kan för många företag kännas som en enorm utmaning, vart börjar man egentligen och hur ska e-handeln komplettera fysisk och personlig försäljning?