This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron är på plats på HansaWorlds partnerkonferens i Dubai

Denna veckan är Applitron på plats i Dubai för en av Hansa två årliga partnerkonferanser. I år firar HansaWorld 30 år och Applitron är stolta över att ha varit business partner sedan 1996.

Efter att ha varit HansaWorld Business partner i över 20 år börjar vi kunna deras produkt Standard ERP "ganska" så bra. För att hela tiden uppdateras om ny funktionalitet och bibehålla våran goda relation med HansaWorld organisationen, är det alltid lika viktigt att delta på partnerkonferenserna. På konferensen har HansaWorld genomgång av nya produktförändringar, produktnyheter och vad som är på gång i framtiden.

På höstens konferens kommer det bland  annat pratas om: Automatisering, AI, UX, Socialamedier  samt HansaWorlds Hotell och POS modul. En spännande vecka har börjat.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
14 SEPTEMBER 2018

Applitron söker nya medarbetare!

Glöm Google, Facebook och andra arbetsgivare. Nu söker Applitron medarbetare till flera positioner. Närmare Silicon Valley än så kommer man inte, i Sverige.

Nyheter
23 JULI 2018

Vänersborgs Vinagentur lanserar ny hemsida

Med en ny och fräsch design satsar Vänersborgs Vinagentur på att nå ut till en bredare kundgrupp.