This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron är på plats på HansaWorlds partnerkonferens i Dubai

Denna veckan är Applitron på plats i Dubai för en av Hansa två årliga partnerkonferanser. I år firar HansaWorld 30 år och Applitron är stolta över att ha varit business partner sedan 1996.

Kategorier: Nyheter

Efter att ha varit HansaWorld Business partner i över 20 år börjar vi kunna deras produkt Standard ERP "ganska" så bra. För att hela tiden uppdateras om ny funktionalitet och bibehålla våran goda relation med HansaWorld organisationen, är det alltid lika viktigt att delta på partnerkonferenserna. På konferensen har HansaWorld genomgång av nya produktförändringar, produktnyheter och vad som är på gång i framtiden.

På höstens konferens kommer det bland  annat pratas om: Automatisering, AI, UX, Socialamedier  samt HansaWorlds Hotell och POS modul. En spännande vecka har börjat.

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.