This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron inleder samarbete med Medius Ascendo

Applitron har valt att inleda ett samarbete med Medius Ascendo för hantering av inkommande fakturor. Ascendos produkter bygger på mångårig erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Syftet med det nya systemet är att digitalisera, förenkla och snabba upp fakturaprocessen.

Kategorier: Nyheter

– Att valet föll på just Ascendo beror till stor del på att deras lösning är väldigt bra, men framförallt enkelheten i implementationsprocessen och deras supporthantering mot kund, säger Sebastian Bergström Kvidén, Project Manager vid Applitron.

Idag är det oerhört viktigt för företag att digitalisera sina verksamheter för att kunna effektivisera och automatisera sina processer – mängden leverantörsfakturor räcker inte längre som ett kvitto på verksamhetens lönsamhet. Med det nya systemet, som integreras med verksamhetens affärssystem, ges möjlighet att ta emot fakturor digitalt och därmed minska pappershanteringen och all administration kring det. 

– Vi ser fram emot ett gott samarbete där vi kan digitalisera våra kunders verksamheter ytterligare. Detta är något som varit mycket efterfrågat hos flera av våra kunder och kommer implementeras i deras verksamheter inom kort. 

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.