This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron inleder samarbete med Medius Ascendo

Applitron har valt att inleda ett samarbete med Medius Ascendo för hantering av inkommande fakturor. Ascendos produkter bygger på mångårig erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Syftet med det nya systemet är att digitalisera, förenkla och snabba upp fakturaprocessen.

– Att valet föll på just Ascendo beror till stor del på att deras lösning är väldigt bra, men framförallt enkelheten i implementationsprocessen och deras supporthantering mot kund, säger Sebastian Bergström Kvidén, Project Manager vid Applitron.

Idag är det oerhört viktigt för företag att digitalisera sina verksamheter för att kunna effektivisera och automatisera sina processer – mängden leverantörsfakturor räcker inte längre som ett kvitto på verksamhetens lönsamhet. Med det nya systemet, som integreras med verksamhetens affärssystem, ges möjlighet att ta emot fakturor digitalt och därmed minska pappershanteringen och all administration kring det. 

– Vi ser fram emot ett gott samarbete där vi kan digitalisera våra kunders verksamheter ytterligare. Detta är något som varit mycket efterfrågat hos flera av våra kunder och kommer implementeras i deras verksamheter inom kort. 

Våra senaste nyheter

Nyheter
20 NOVEMBER 2019

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service..

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

Nyheter
18 JUNI 2019

Applitron anlitas av INZO Lars Bratt AB

Den väletablerade leverantören inom skönhetsbranschen INZO Lars Bratt väljer Applitron som ny partner.

Nyheter
21 MAJ 2019

Hot Screen fortsätter satsningen på appen Hot..

Applitron utvecklar den skräddarsydda applikationen Hot Screen Warehouse Application där ytterligare funktionalitet har implementerats för att skapa ett sömlöst orderflöde.