This section contains the background image for the mobile version. 

Vi expanderar

Vi expanderar. Från och med den 19 juni öppnar vi ett kontor på Vassbottengatan 14 i Vänersborg.

Vi expanderar. Från och med den 19 juni öppnar vi ett kontor på Vassbottengatan 14 i Vänersborg. Verksamheten i Göteborg finns självklart kvar lika stark som vanligt. Kontaktuppgifterna är desamma som tidigare och för att komma i kontakt med Vänersborgskontoret är det växelnumret, 031 7072590 som gäller. 

Göteborg- och Vänersborgskontoret jobbar sömlöst och allt vi tillhandahåller i Göteborg kan vi också leverera i Vänersborg. All hosting kommer som tidigare att vara på våra egna servrar i Göteborg. 

Behöver ni hjälp med: affärssystem, e-handel, apputveckling, integrationer eller någon av våra andra produktgrupper? Tveka inte att kontakta oss så att vi kan hjälpa ert företag med det vi har jobbat med de senaste 35 åren.

Läs mer om våra produktgrupper

Våra senaste nyheter

Nyheter
9 MAJ 2017

Adelivery - Utleverans i surfplattan

Applitron har utvecklat Adelivery, en app där man kan sköta utleveranserna från Standard ERP by HansaWorld från en Android-enhet med en streckkodsläsare.

Nyheter
3 MAJ 2017

Mobia Oy lanserar ny e-handel

Mobia, en importör och grossist av elektronik, som verkar på den finländska marknaden. Med den nya webshopen har Mobias kunder möjlighet att söka och filtrera bland mer än ca 1000 produkter.

Nyheter
13 APRIL 2017

Ny hemsida och Standard ERP by HansaWorld..

Vi har i dagarna lanserat vår nya hemsida, samma adress som tidigare, www.appli.se.