This section contains the background image for the mobile version. 

Webinar - Så enkelt kommer du igång med integrerad e-handel

Välkommen att delta i vårat webinar rörande Applitrons integrerade webshoplösning.

- Kategorier: Nyheter

Välkommen att delta i vårat webinar rörande Applitrons integrerade webshoplösning.

På torsdag den 3:e mars kl 14.00 kommer Applitron att hålla ett webinar i sammarbete med HansaWorld. Vi kommer visa hur enkelt och kraftfullt vår färdiga webshoplösning fungerar ihop med nya Standard ERP.

Med Applitrons webintegration kan vi kapa ett led i implementationen, dvs du behöver inte anlita yterligare en leverantör för att skapa din webshop. Detta sänker den initiala investeringen avsevärt. Förutom detta finns såklart en rad andra fördelar med att använda Applitrons webintegration. Delta på webinaret för att få reda på mer om vad vi kan göra för dig.

Applitrons Webintegration

Applitrons webintegration är en produkt utvecklad av Applitron Datasystem i Göteborg. Webshopen uppfyller alla krav en kund kan ha på en webshop, vare sig det är en slutkonsument eller åteförsäljare som är den tänkta kunden.

Med den modulbaserade e-hanelsprodukten Prestashop i grunden är möjligheterna så gott som oändliga. Web integrationen är en vidarutveckling av Prestashop där de anpassningar som krävs har gjorts för att webshopen skall kunna kommunicera med affärssystemet. Kundinformation , produktinformation, lagersaldo, specifika prislistor och ordrar är exempel på några av de integrationer som A3-web hanterar. Tiden då man manuellt behövde föra in ordrarna i affärsystemet är förbi och säljarna kan istället fokusera på sin huvudsakliga upgift, sälj.

Applitrons webintegration har en smart sökfunktion som tillåter kunden att söka på: Produktkategori, Produktnamn eller Artikelnummer.

Kategoristrukturen i webshopen administreras smidigt från från affärssystemt och produkterna är filtreringsbara på flera plan. Produkter och produktbilder synkas till webshopen med ett knapptryck och matchas med varandra med hjälp av artikelnumret. 

Standard eller Premium

Olika företag ställer olika krav. För de flesta företag räcker det oftast med vår standard modell där grunläggande funktionalitet för en webshop ingår enligt ovan. Ni kan även besöka vår demoshop och testa själva här"Whats you see is what you get"

Om ert företag har större krav än demoshopen utför vi självklart mer kundspecifika lösningar skräddarsydda efter ert behov med utökad funktionalitet och layout.

Om ni har frågor, tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer.