This section contains the background image for the mobile version. 

Isicom lanserar integrerade e-butik

IsiCom har jobbat med integrerad internetförsäljning av headsets och tillbehörsprodukter i flera år.

IsiCom har arbetat med integrerad internetförsäljning av headset och tillbehörsprodukter i flera år. När användargränsen var föråldrad var det dags att ersätta plattformen med ett e-handelsplatform som motsvarar kundernas ökade förväntningar på dagens e-handel.

Isicoms försäljning sker framförallt till återförsäljare med kundunika avtal vad det gäller både priser och frakt, men också till konsumenter där helt andra villkor gäller. Kravet på de nya e-butikerna var: modern layout, integrerade och lätt administrerade.

Isicom's sales are mainly made to retailers with customer-friendly agreements in terms of both prices and freight, but also to consumers where completely different terms apply. The requirement for the new webshops was: modern layout, integrated and easily managed.


Läs hela kundcaset

Våra senaste nyheter

Nyheter
19 SEPTEMBER 2017

IsiCom moderniserar sin lagerhantering

För att effektivisera arbetet på lagret var IsiCom i ett tidigt skede med i Adelivery projektet för mobila utleveranser.

Nyheter
31 AUGUSTI 2017

Sökmotoroptimera din hemsidan och e-handel

Om du överhuvudtaget läser detta inlägget så är det ju ett kvitto på att vi vet hur man sökoptimerar en hemsida. Läs därför fortsättningen nedan för att lära dig vad vi gör rätt.

Nyheter
22 AUGUSTI 2017

Adelivery - Ökad plocksäkerhet vid utleveranser

I det här videoklippet visas plockningsprocessen när Applitrons mobila applikations Adelivery används. Adelivery är en mobilapplikation som underlättar och minimerar felplockningarna på lageret.