This section contains the background image for the mobile version. 

Adelivery del 6: Modulerna Lagertransaktion och Lageruttag

I samband med nylanseringen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I sista avsnittet presenteras modulerna Lagertransaktion och lageruttag:

Kategorier: Nyheter

Det är enkelt att flytta produkter fysiskt på ett lager från A till B - svårare är det att därefter uppdatera affärssystemet i efterhand. Detta gör att informationen i affärssystemet inte stämmer, leveranskvalitén påverkas och dessutom innebär det extraarbete som inte skapar mervärde i form av tillexempel extra inventeringar där differenserna mellan verkligheten och affärssystemet uppdagas.

Med Adelivery och modulen Lagertransaktion underlättas hanteringen av flytt mellan två lagerställen eftersom flytten sker samtidigt som affärssystemet uppdateras från en mobil enhet med streckkodsläsare. Detta gör att affärssystemet alltid är uppdaterat, att leveranskvalitén till kunden ökar och att lageradministrationen blir effektivare.

Adelivery togs fram av Applitron, då vi såg ett behov av en enkel administrationslösning för företag med höga krav på flexibilitet, snabbhet och effektivitet. Tack vare detta, har vi tagit fram moduler för processer där administrationen tidigare varit en flaskhals. Idag behöver inte medarbetarna längre stå vid en dator för att hålla koll på till exempel vad som ska plockas på lagret eller hur många inkommande leveranser som ska hanteras - det går istället att göra medan du är i rörelse tack vare appen.

Från början hade Adelivery modulerna Inleverera och Utleverera. I takt med att efterfrågan ökade hos våra kunder, fortsatte vi att utveckla Adelivery. Så sent som för några veckor sedan släppte vi Adelivery 2.0 – som innehåller bland annat modulerna Lagertransaktion, Vårda Artikel och Inventering. Adelivery 2.0 är appen som innehåller det du behöver för att sköta lager och administration på språng.

Läs mer om Adelivery

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.