This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron lanserar Adelivery - Inleverans

Appar för affärssystem är förmodligen inte det första man associerar till när man tänker på app-utveckling, men det finns ett stort behov av smarta appar som förenklar vardagen på olika arbetsplatser.

Kategorier: Nyheter

Appar för affärssystem är förmodligen inte det första man associerar till när man tänker på app-utveckling, men det finns ett stort behov av smarta appar som förenklar vardagen på olika arbetsplatser.

Adelivery - Utleverans

Adelivery - Utleverans har blivit en succe hos de av våra kunder som har kommit igång med appen. Genom att förse medarbetarna på lagret med en mobil enhet samt tillhörande streckkodsläsare kan de öka effektiviteten i plocket samtidigt som man säkerställer kvaliteten.

I samband med implementationen av Adelivery - Utleverans genomfördes ett antal optimeringar i kundernas affärssystem, Standard ERP by HansaWorld.  Då samtliga kunder använder sig av fraktbokning via Unifaun sattes en “trigger point” direkt från den mobila-enheten. Detta innebär i praktiken att när utleveransen är färdigbehandlad och skickas tillbaka till affärssystemet bokas frakten automatiskt, frakt- & följesedel skrivs ut, leveransavisering skickas till kundens e-postadress och leveransen blir spårbar både via leveransaviseringen men också på kundens konto i e-handelsplattformen.

Adelivery - Inleverans

Direkt efter att Adelivery - Utlevernas var satt i produktion hos de första kunderna, kom frågan när Adelivery - Inleverans kunde finnas tillgänglig.

Inleveransfunktionaliteten i Adelivery påminnner mycket om utleverans fast i omvänd ordning. Arbetet med Adelivery - Inleverans är enkelt. Medarbetaren väljer själv om en inleverans skall skapas från en inköpsorder eller om de enbart skall jobba med inleveranser som redan har skapats i affärssystemet. Oavsätt val presenteras informationen direkt i den mobila enheten och medarbetaren verifierar varje plockad artikel eller rad via streckkodsskanning tills dess att inleveransen är färdig att returneras till affärssystemet. Antingen helt inlevererad eller del-inlevererad beroende på vad som faktiskt finns tillgängligt för inleverans.  

Skapa en egen app

Har ert företag behov av en egen app för att förenkla arbetet med företagets administrativa flöden? Applitrons medarbetare har flera års erfarenhet av app-utveckling både vad det gäller appar för affärssystem och appar för helt andra ändamål.

Läs mer om mobilapplikationer