This section contains the background image for the mobile version. 

Årsutskick 2017

För att summera året som gått, har vi i år valt att publicera ett årsutskick med samlade nyheter från kunder och projekt som berört 2017.

Kategorier: Nyheter

Ett år går fort och helt plötsligt är det december igen och dags att gå på julledighet. När man tittar tillbaka på året som har varit så inser man att vi faktiskt hunnit med en hel del. Nya kunder har tillkommit och några har lämnat och vissa befintliga kunder har utökat samarbetet till "partnerliknande" förhållande, något vi strävar efter då vi snarare ser oss som it-partner än något annat.

För att summera året som snart är slut så har vi i år valt att publicera ett årsutskick med ett urval av nyheter från kunder och projekt som jobbat 2017. Sista sidan i årsutskicket bjuder på en lite historisk tillbakablick till Applitrons ungdom. 

 

Med det vill vi önska alla en

 

God Jul & Gott Nytt 2018.

 Klicka på bilden för att visa utskicket

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.