This section contains the background image for the mobile version. 

Blomsterboda Försäljning i Sverige väljer A2 av Applitron

Blomsterboda Försäljning AB, en del av Accent Equity Partners AB, förvärvar S-Blommor i Stockholm, Rydells och S-Blommor i Dalarna.

Blomsterboda Försäljning AB, en del av Accent Equity Partners AB, förvärvar S-Blommor i Stockholm, Rydells och S-Blommor i Dalarna. I samband med sammanslagningen uppgår den totala försäljningen till över 600 MKR. Samtliga förvärvade företag är sedan många år kunder till Applitron och alla användare av Applitrons system A2.

Vi är mycket glada att kunna meddela att Blomsterboda, efter en noggrann utvärdering nu valt att jobba vidare med A2 som Order-Lager-Fakturerings-Inköps-system för hela koncernen i sin fortsatta expansion i Norden.

Blomsterboda kommer att fortsätta att leverera shop-in-shop-koncept för blommor till livsmedelshandeln genom de välkända varumärkena  S-Blommor och Rydells. Man driver även fem stycken blombutiker i Stockholms-området under varumärket Blomsterpassagen samt en växtodlingsanläggning.

Läs hela kundcaset

Våra senaste nyheter

Nyheter
25 JANUARI 2018

Applitron lanserar Adelivery - Inleverans

Appar för affärssystem är förmodligen inte det första man associerar till när man tänker på app-utveckling, men det finns ett stort behov av smarta appar som förenklar vardagen på olika...

Nyheter
11 JANUARI 2018

Pro Optix utvecklar sina digitala system

Under 2017 har Pro Optix fokuserat på utveckling av sina it-system. Drivande faktorer i utvecklingen har varit: förbättrad tillgänglighet för kunder och optimering av processer i affärssystemet.

Nyheter
21 DECEMBER 2017

Årsutskick 2017

För att summera året som gått, har vi i år valt att publicera ett årsutskick med samlade nyheter från kunder och projekt som berört 2017.