This section contains the background image for the mobile version. 

Hallå där...

…Jonas Weiss Sandström, Vd för KG Sandström.

Hisspitchen – vem är du och vad arbetar du med?

Målet var att bli revisor då jag tog min Civ.examen 1994. Under studietiden startade vi familjeföretaget KG Sandström. Entreprenörsådran har alltid funnits där så det var naturligt att driva bolaget med min familj. Nu 30 år senare kan jag summera att det alltid dyker upp nya utmaningar som entreprenör och med hårt enträget arbete kan detta omvandlas till affärsmöjligheter.

Hur uppkom idén och behovet till att starta er digitaliseringsresa?

Vi såg möjligheten att bygga en webbtjänst redan 2006 då digitala färdskrivare introducerades i hela Europa. Det har allt sedan dess varit naturligt för oss att digitalisera mer och mer av vår verksamhet.

Vad har Applitron hjälpt er med?

Tillsammans med Appli har vi utvecklat en kombinerad hemsida/webbshop samt en miljö där vi lägger upp utbildningsmaterial/filmer. Den miljön är lösenordsskyddad och kundunik.

Vi har dessutom utvecklat diverse funktioner i Hansa såsom inskanning av leverantörsfakturor och automatisk fakturering via Scancloud.

Vad ser du som nästa steg i er digitaliseringsresa?

Vidareutveckla Färdskrivarshoppen.

Fem snabba:

Kaffe eller Te

Det bästa som finns är en kopp kaffe på morgonen

Morgonmänniska eller Kvällsmänniska

Både och faktiskt

Padel eller Tennis

Längdskidåkning

Serie eller Film

Film

Hemmakväll eller Utekväll

Saknar restaurangbesöken med familjen

KG Sandström AB bildades 1991 av Karl-Göran Sandström, men företaget har erfarenhet av färdskrivare sedan 60-talet. Idag har de över 20 anställda på tre verkstäder i Sundsvall, Stockholm och Malmö. KG Sandströms kunder är ackrediterade verkstäder samt företag verksamma inom transportnäringen, utspridda över hela landet. På deras verkstäder utför de reparation, installation, byte samt periodiska kontroller på alla färdskrivare. De utför även montering av alkolås, fartbegränsare, backkamera, där utbildning av verkstäder och åkerier också är en del av verksamheten. Sedan 2007 verkar KG Sandström AB också som en service- och supportorganisation med deras plattform IDHA Online där de utvärderar digital färdskrivardata.

Läs mer KG Sandström HÄR

Våra senaste nyheter

Nyheter
1 APRIL 2021

JanssonData väljer Applitron som partner för sin..

Applitron är glada över förtroendet att få bygga Janssondata’s B2B webbshop. Samarbetet har bara pågått ett par veckor, men i mitten av april är hemsidan redo för lansering och...

Nyheter
26 MARS 2021

Applitron i partnerskap med flex.bi

Applitron är glada över att ingå i partnerskap med flex.bi. flex.bi är en Business Intelligence tjänst där ditt företags affärssystemsdata enkelt visualiseras och ger er ett enkelt och...

Nyheter
18 MARS 2021

Adelivery del 6: Modulerna Lagertransaktion och..

I samband med nylanseringen av vår app Adelivery 2.0 släpper vi en miniserie som på ett enkelt sätt förklarar fördelarna och nyttan med Adelivery. I sista avsnittet presenteras modulerna...