This section contains the background image for the mobile version. 

JanssonData väljer Applitron som partner för sin B2B – e-butik

Applitron är glada över förtroendet att få bygga Janssondata’s B2B webbshop. Samarbetet har bara pågått ett par veckor, men i mitten av april är hemsidan redo för lansering och Janssondata’s kunder kommer att kunna handa via webbshopen med unika kundinloggningar.

Kategorier: Nyheter

Janssondata är ett av landets äldsta apple-leverantörer då de redan på 1970-talet började sälja appleprodukter. Numera riktar sig företaget mot små och medelstora företag som har behov av både hårdvara, men också IT-tjänster som nyinstallation och löpande underhåll. Dessutom har de ett tätt samarbete med externa konsulter för bland annat webbdesign och Windows. Med sitt etablerade namn i branschen och många nöjda kunder genom åren, uppstod efterfrågan och behovet om en B2B webbshop, vilken Applitron har fått förtroendet att bygga. Via B2B hemsidan får kunderna själva möjlighet att beställa produkter, och följa flödet från order till leverans, istället för att ringa eller maila sina beställningar. Janssondata i sin tur, får en tydligare överskådlig blick över inkommande orders, orderhantering och administrationsprocessen genom integrationen mellan webbshopen och deras affärssystem.

- Janssondata valde Applitron som partner för deras flexibilitet och långa erfarenhet, säger Lennie Jansson, VD på Janssondata.

Läs mer om e-handel HÄR

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.