This section contains the background image for the mobile version. 

Jordelit beställer en ny uppdaterad hemsida och B2B-webbshop!

Applitron är glada över förtroendet att få uppdraget att uppdatera, förenkla och designanpassa jordelit.se i deras nya satsning på hemsidan och webshop'en.

Jordelit var en av de första kunderna som implementerade Applitrons storsatsning inom e-handel baserat på den välkända plattformen Prestashop för lite mer än fem år sedan. Mycket har hänt hos Jordelit och Applitron sedan dess. Plattformen och integrationen med affärssystemet har visat sig vara ett välfungerande koncept.

Projektet innebär att Jordelit och Applitron tillsammans kommer att förenkla B2B-ehandeln, uppdatera den bakomliggande plattformen och designen på hemsidan för att leverera en helhetslösning, genom att presentera erbjudandet på ett uppdaterat och mer användarvänligt sätt.

”Vår digitaliseringsresa fortsätter med en uppdaterad hemsida som med mer användarvänligt gränssnitt fortsätter att hjälpa våra kunder, så att vi kan leverera proffsprodukter till den professionella marknaden som Sveriges största leverantör av grönyteprodukter. Tack vare vår privatmarknadssatsning, xeed.se, har vi också lärt oss mycket som vi nu implementerar för B2B- marknaden” säger Elnaz Nahani som är E-commerce Manager på Jordelit och Xeed.

Läs mer om jordelit

Våra senaste nyheter

Blogg
28 OKTOBER 2021

Hallå där...

...Magnus Ohlin, VD på IsiCom

Guider
21 OKTOBER 2021

Adelivery – tre gånger snabbare lagerhantering

Med Appli's egna lagersystem Adelivery, hanteras lagerarbete tre gånger så snabbt jämfört med traditionellt tillvägagångssätt. Du slipper manuell handpåläggning och felplocken minskar tack...

Nyheter
13 OKTOBER 2021

Kundcase: Isicoms digitaliseringsresa

Isicom grundades 2001 och är distributörer av tele- och kommunikationsprodukter. På 13 år har de tiodubblat sin försäljning och förser numera kunder i hela Norden med tele- och...