This section contains the background image for the mobile version. 

Prova Adeliverys nya ordermodul gratis fram till Midsommar!

Nu ger vi all våra kunder som har Adelivery, eller vill prova Adelivery, möjligheten att få testa vår nyutvecklade ordermodul för säljare ute på fält– gratis!

Kategorier: Nyheter

Den nya ordermodulen är utvecklad av Applitron efter inspiration från våra kunder om utmaningar de står inför i vardagen. Ordermodulen är skapad med idén om att underlätta för säljare ute på fält – det ska vara enkelt att administrera och hantera det säljaren och kunden kommer överens om. Vi vet också att orderadministration lätt kan bli något som skjuts upp och i stället hanteras efter möten, vilket ibland kan göra det svårt att komma ihåg vad som sagts. Eller så görs administrationen i all hast mellan två möten i bilen vilket då riskerar att viktiga fält missas att fyllas i.

Med appen Adelivery har du alltid uppkoppling (så länge din mobiltelefon har det), och du kan skapa orders direkt i appen med samma information du får fram ur affärssystemet: du kan till exempel söka efter artiklar, enkelt se kundunika priser, leveransadresser och kundens förvalda fraktsätt. Du kan också lägga till kommentarer, ge rabatter eller byta fraktsätt på dina orders direkt i appen.

Fram till midsommar låter vi alla våra kunder som har, eller vill prova Adeliverys nya modul Order möjligheten att testa helt fritt!

Jag vill testa ordermodulen gratis fram till Midsommar!

Maila louise@appli.se så hjälper hon er att komma igång och låter dig och dina kollegor upptäcka nya, enklare sätt att arbeta på i vardagen.

Adelivery togs fram av Applitron, då vi såg ett behov av en enkel administrationslösning för företag med höga krav på flexibilitet, snabbhet och effektivitet. Tack vare detta, har vi tagit fram moduler för processer där administrationen tidigare varit en flaskhals. Idag behöver inte medarbetarna längre stå vid en dator för att hålla koll på till exempel vad som ska plockas på lagret eller hur många inkommande leveranser som ska hanteras - det går istället att göra medan du är i rörelse tack vare appen.

Från början hade Adelivery modulerna Inleverera och Utleverera. I takt med att efterfrågan ökade hos våra kunder, fortsatte vi att utveckla Adelivery. Så sent som för några veckor sedan släppte vi Adelivery 2.0 – som innehåller bland annat modulerna Lagertransaktion, Vårda Artikel och Inventering. Adelivery 2.0 är appen som innehåller det du behöver för att sköta lager och administration på språng.

Läs mer om Adelivery

Appli använder cookies.

Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.