Appli på besök i Stockholm!

I veckan har vi varit och besökt HansaWorld, som vi är affärssystemspartner till, på deras kontor på Kungsgatan i Stockholm. Vi träffade Jen, COO på HansaWorld, som gav oss en uppdatering om de senaste funktionerna och förbättringarna i deras produkter. Vi passade även på att träffa vår nya CRM-partner LimeGo för att diskutera vårt befintliga samarbete och framtida affärer tillsammans.

HansaWorld

HansaWorld grundades redan 1988 i Sverige, men med 19 kontor på alla kontinenter och kunder i över 120 länder kan man numera säga att de har en stark närvaro runt om hela världen, och inte bara i Sverige. Vi har varit affärssystemspartner till HansaWorld sedan 1997 och levererar idag deras affärssystem Standard ERP till de flesta av våra kunder. Totalt är det fler än 500 000 företag som använder sig utav Hansaworld’s affärssystem vilket är ett bevis på deras starka globala närvaro. Standard ERP är en av deras främsta produkter, ett molnbaserat affärssystem som ger företag möjlighet att få åtkomst till sin affärsdata oavsett var de är eller vilken enhet de använder. All information lagras säkert och krypterat med backuprutiner som sköts av oss på Appli. 

Igår träffade vi Jen (COO) som var influgen från Irland samt Matilda (finance) och Liya (finance), på deras kontor på Kungsgatan. Förutom att bygga en ännu starkare relation med varandra så diskuterade vi vårt nuvarande samarbete men även möjligheterna framåt.

LimeGo

Under vår vistelse i Stockholm passade vi även på att träffa Jonas Lundmark på LimeGo. Förutom att de är vår egen CRM-leverantör är vi även partner med LimeGo sedan årsskiftet. Vi diskuterade vårt befintliga samarbete och hur vi kan förbättra vårt arbete tillsammans framåt. Vi pratade även om möjligheten till integration mellan vårt affärssystem och deras CRM-lösning för att ge våra kunder en ännu smidigare och mer effektiv användarupplevelse. LimeGo är kända för sin intuitiva och kraftfulla CRM-plattform som hjälper företag att hantera kundrelationer och försäljningsprocesser på ett effektivt sätt. Genom vårt samarbete med LimeGo kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning som täcker både affärssystem och CRM, vilket bidrar till ökad produktivitet och bättre resultat.

Vi vill passa på att tacka både Jen och Jonas för trevliga möten och för ett fortsatt fint samarbete framåt!

Går ni i tankarna att byta affärssystem eller behöver hjälp med att hitta nya kunder? Boka ett möte med oss idag så hjälper vi er att välja rätt verktyg för er!

Publicerad av

Amadeus Hedenör

MOBILE ONLY

Publicerad av

Amadeus Hedenör

Våra senaste nyheter

Guider
16 MAJ 2024

Förenkla er orderadministration genom integrerad..

Är du säljare och känner att du alltid är på språng? När skall du egentligen hinna lägga in dina kundordrar i affärssystemet? Tänk om du hade haft en app i din mobil där du enkelt hade...

Guider
2 MAJ 2024

6 tips för att lyckas med ert affärssystemsbyte!

Innan ni genomför ett affärssystemsbyte är det viktigt att ni noggrant överväger och planerar för vad ni vill åstadkomma med bytet. Att byta affärssystem är en betydande investering i både...

Nyheter
26 APRIL 2024

Appli levererar ny e-handelssida till..

Appli har samarbetat i väldigt många år med Blomsterboda, som precis som det låter, säljer och levererar blommor till dagligvaruhandeln. Vi är väldigt tacksamma och stolta över att ännu en...