This section contains the background image for the mobile version. 

Applitron blir ny partner till Abilia

Abilia som utvecklar tekniska hjälpmedel för personer med funktionsnedsättningar väljer Applitron som ny partner för att hantera företagets ERP system.

Abilia ger personer med särskilda behov möjligheten att öka sin självständighet och ta kontroll över sin vardag. De utvecklar, tillverkar och säljer hjälpmedel för personer med funktionsvariationer inom områdena kommunikation, kognition, omgivningskontroll och larm. Med kontor i Sverige, Norge och Storbritannien och runt hundra anställda är de experter inom området.

Nu väljer Abilia Applitron som ny partner – ett samarbete som innefattar hosting, drift och support för Standard ERP by HansaWorld.

Vi valde Applitron som partner då de är auktoriserad business partner till vårt affärssystem samt att deras erfarenhet inom digitalisering av verksamheter ligger i linje med Abilias framtidsplaner. Det ska bli spännande att arbeta tillsammans med Applitron för att se hur vi kan utveckla en ännu mer digitalt hållbar verksamhet, säger Tove Christiansson, CEO vid Abilia.

Våra senaste nyheter

Nyheter
20 NOVEMBER 2019

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service..

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

Nyheter
22 AUGUSTI 2019

Jordelit tecknar partneravtal med Applitron

Svenska Jordelit tillhandahåller skötselprodukter till grönytor. De arbetar med de bästa leverantörerna från Europa och USA och har stora kunder så som Svenska Fotbollsförbundet och Swedish...

Nyheter
13 AUGUSTI 2019

Videokundcase: Hot Screen

Hot Screen Warehouse Application, utvecklad av Applitron åt Hot Screen, är ett pågående projekt som är del i digitaliseringsarbetet hos företaget. I Applitrons första kundcase-video får...