This section contains the background image for the mobile version. 

Jordelit tecknar partneravtal med Applitron

Svenska Jordelit tillhandahåller skötselprodukter till grönytor. De arbetar med de bästa leverantörerna från Europa och USA och har stora kunder så som Svenska Fotbollsförbundet och Swedish Greenkeepers Association (SGA). Företaget är i konstant utveckling och väljer nu att teckna partneravtal med Applitron.

Jordelit är sedan tidigare kund till Applitron men väljer nu att göra en storsatsning på digitaliseringen av verksamheten. Applitron kommer att leverera en skräddarsydd helhetslösning, helt anpassad efter verksamhetens behov och önskemål. Partneravtalet kommer att innebära säkring av Jordelits redan befintliga system såväl som utveckling och implementering av nya, spännande projekt. 

– Vi på Jordelit har många nya projekt på gång och har precis lanserat vårt nya varumärke XEED som är proffsprodukter till privatpersoner. Vi ser fram emot att lansera och utveckla vår nya webbshop för XEED med hjälp av Applitron, säger Elnaz Nahani, E-commerce Manager vid Jordelit.

Läs mer om hur Applitron arbetat med Jordelit tidigare – här.

Våra senaste nyheter

Nyheter
20 NOVEMBER 2019

TS Design lanserar ny e-butik åt Nordic Service..

TS Design & Production, specialister på hållbara profilkläder, lanserar ny e-butik åt Nordic Service Partners, utvecklad av Applitron.

Nyheter
13 AUGUSTI 2019

Videokundcase: Hot Screen

Hot Screen Warehouse Application, utvecklad av Applitron åt Hot Screen, är ett pågående projekt som är del i digitaliseringsarbetet hos företaget. I Applitrons första kundcase-video får...

Nyheter
4 JULI 2019

Applitron inleder samarbete med Medius Ascendo

Applitron har valt att inleda ett samarbete med Medius Ascendo för hantering av inkommande fakturor. Ascendos produkter bygger på mångårig erfarenhet av elektronisk fakturahantering. Syftet med...