Nyheter

This section contains the background image for the mobile version. 

Bli en referenspartner till Applitron | Kategorier: Nyheter

Applitron lanserar ett helt nytt referenspartnerprogram som möjliggör att vem som helst som genererar ett lead som resulterar i en affär kan tjäna upp till 20 procent av de undertecknade avtalsvärdet de första 12 månaderna.

2022-08-22 nyheter

Sebastian Bergström Kvidén tillträder som VD på Applitron! | Kategorier: Nyheter

Med glädje kan vi nu meddela att från och med den 2022-05-01 klev Sebastian Bergström Kvidén upp på posten som VD för Applitron Datasystem AB. Som delägare och arvinge till en av grundarna känns detta extra kul!

2022-06-03 nyheter

Lär känna Blomsterboda, Applitrons äldsta kund | Kategorier: Nyheter

Blomsterboda är Applitrons äldsta kund och är inne på sitt tredje generations affärssystem tillsammans med oss. Det är därför extra kul att sitta ned och höra på vad de gör och hur de använder vårt system i deras verksamhet

2022-05-10 nyheter

Kylgrossisten Refrico storsatsar på digitalisering tillsammans med Applitron | Kategorier: Nyheter

Efter att ha varit relativt passiva med digitaliseringsprojekt de senaste åren, storsatsar nu Refrico på alla fronter samtidigt för att ligga i framkant i en allt mer digital värld.

2022-04-07 nyheter

Hallå där... | Kategorier: Nyheter

...Agnes, Applitrons senaste stjärntillskott! Agnes har har äntligen gjort entré som supportansvarig och vi ville givetvis ta ett snack!

2022-03-31 nyheter

Jordelit lanserar sin nya E-butik, Jordelit.se 2.0 | Kategorier: Nyheter

Med sin helt nya logga och grafiskaprofil lanserar Svensk Jordelit sin andragenerations e-butik för B2B segmentet.

2022-03-20 nyheter

Vi är Applitron! | Kategorier: Nyheter

Vårt fokus är tillgänglighet och flexibilitet med målet att hjälpa er och att vara er strategiska partner, långsiktigt. Med över 40 års erfarenhet i branschen vet vi att det är ett lyckosamt koncept.

2022-03-03 nyheter

I huvudet på en utvecklare | Kategorier: Nyheter

Niklas Hallqvist, Applitrons CTO som lever för att koda, redogör för vad som drivit fram teknikval till idag, varför inte Java är vårt förstaval längre och vad vi tänker oss istället. Hört talas om Rust? Om inte, minns var Ni hörde det först!

2022-02-23 nyheter

När kunder får möta kunder | Kategorier: Nyheter

Vi har alla varit där: man kör fast i samma hjulspår och tänker att det bästa sättet att lösa ett problem eller sättet att ta sig an en process är så vi gör idag – det har ju fungerat över lång tid och alla vet precis vad som förväntas av varandra.

2022-02-15 nyheter

Hallå där... | Kategorier: Nyheter

…Björn Staf, VD på Refrico.

2022-02-03 nyheter

Applitron inleder ett fördjupat samarbete med Medius | Kategorier: Nyheter

Vi rivstartar året med att inleda ett fördjupat samarbete med Medius Sverige. Medius utvecklar en applikation för elektronisk fakturahantering för små och medelstora företag, MediusGo

2022-01-20 nyheter

A walk down the memory lane – Applitron 40 år! | Kategorier: Nyheter

År 1981 registrerades Applitron Handelsbolag som sedermera kom att bli Applitron Datasystem AB, med andra ord firar Applitron hela 40 år fullfjädrade år! Här är en nostalgisk walk down the memory lane

2022-01-14 nyheter

God jul och Gott nytt år! | Kategorier: Nyheter

Applitron vill passa på att tacka alla sina kunder, leverantörer och samarbetspartners för det gånga året – traditionsenligt har vi samlat årets höjdpunkter och reflektioner i vår årskrönika.

2021-12-21 nyheter

Ett år på Applitron - | Kategorier: Nyheter

Vi tog ett snack med Louise, som anställdes i november 2020 och alltså gjort sitt första år på Applitron.

2021-12-03 nyheter

”Inställningen till den digitala B2B-försäljningen har förändrats” | Kategorier: Nyheter

Den summeringen gör Svea Ekonomi i sin rapport ’B2B-rapporten – digital försäljning’ som är en djupdykning i trender och utveckling för B2B – företag

2021-11-18 nyheter

Jordelit beställer en ny uppdaterad hemsida och B2B-webbshop! | Kategorier: Nyheter

Applitron är glada över förtroendet att få uppdraget att uppdatera, förenkla och designanpassa jordelit.se i deras nya satsning på hemsidan och webshop'en.

2021-11-11 nyheter

Hallå där... | Kategorier: Nyheter

...Magnus Ohlin, VD på IsiCom

2021-10-28 nyheter

Adelivery – tre gånger snabbare lagerhantering | Kategorier: Nyheter

Med Adelivery hanteras lagerarbete tre gånger så snabbt jämfört med traditionellt tillvägagångssätt. Du slipper manuell handpåläggning och felplocken minskar tack vare inbyggd scanningsfunktion.

2021-10-21 nyheter

Kundcase: Isicoms digitaliseringsresa | Kategorier: Nyheter

Isicom grundades 2001 och är distributörer av tele- och kommunikationsprodukter. På 13 år har de tiodubblat sin försäljning och förser numera kunder i hela Norden med tele- och kommunikationsprodukter

2021-10-13 nyheter

Applitron söker juniorsäljare och supportansvarig | Kategorier: Nyheter

Häng med på vår resa! Applitron växer och söker en positiv och driven Juniorsäljare och Supportansvarig till vårt team i Göteborg!

2021-10-06 nyheter

Vanliga misstag vid implementering av B2B-handel | Kategorier: Nyheter

Att starta en B2B-shop kan för många företag kännas som en enorm utmaning, vart börjar man egentligen och hur ska e-handeln komplettera fysisk och personlig försäljning?

2021-09-23 nyheter
1 ... 2 3 4 5 6