This section contains the background image for the mobile version. 

Ökad effektivitet och plocksäkerhet hos IsiCom med appen Adelivery

IsiCom fortsätter öka effektiviteten, genom införandet av tjänsten Adelivery under sommaren 2017. Målet har varit - inga felaktiga leveranser, vilket ger både nöjda kunder och lägre leveranskostnader – en "win-win situation".

Under sommaren 2017 implementerade IsiCom mobilapplikationen Adelivery för utleveranshantering. Detta har blivit ett välkommet tillägg och viktigt verktyg, i effektiviseringsarbetet hos företaget. Tillsammans med den tidigare implementerade e-handelslösningen fungerar Adelivery som ytterligare ett steg i orderflödet för att skapa en bra användarupplevelse, från ordermottagning till utleverans.

- Vi är väldigt nöjda med resultatet. Adelivery på lagret har ökat både plocksäkerheten och effektiviteten utan att vi behövt öka personalstyrkan, säger Magnus Ohlin, vd på IsiCom.

Med Adelivery hanteras allt administrativt lagerarbete i affärssystemet från en mobil enhet, där plocklistor finns samlade. Genom att varje plockad artikel verifieras med streckkodsskanning minimeras risken för felplock och därmed onödiga kostnader för felaktiga leveranser med "badwill" som följd.

I Adelivery presenteras all information lagerpersonalen behöver för att göra och säkerställa effektiva in- och utleveranser. Efter avslutad inleverans eller plock skickas resultatet av arbetet till affärssystemet som uppdateras med den nya informationen. Vid en färdig utleverans meddelas även affärssystemet att leveransen är godkänd för fakturering, samtidigt som frakt bokas med Unifaun och alla fraktdokument skrivs ut. Allt detta, endast via en knapptryckning på den mobila enheten. Att slippa plocklistor och externa system i plockprocessen ökar effektiviteten avsevärt vid plockrundan.

- I vår bransch är det viktigt att ständigt sträva efter ökad effektivitet, något som Adelivery gjort enkelt för oss. Kundnöjdheten har ökat och omleveranserna minskat. En win-win för oss.

Verktyget är en enkel åtgärd för att säkerställa ordningen på lagret samt minimera felaktiga leveranser och andra tidstjuvar i plockarbetet. Användarvänligheten gör inlärningsprocessen är enkel då systemet är självinstruerande.

- Vår strategi är att använda oss av den senaste tekniken för att utveckla vår verksamhet. Adelivery var ett självklart val när vi ville effektivisera arbetet på lagret på ett okomplicerat sätt.

Vill ni också effektivisera och säkra era lagerrutiner på ett enkelt och smidigt sätt? Läs mer eller kontakta oss på Applitron.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
5 NOVEMBER 2018

Applitron är på plats på HansaWorlds..

Denna veckan är Applitron på plats i Dubai för en av Hansa två årliga partnerkonferanser. I år firar HansaWorld 30 år och Applitron är stolta över att ha varit business partner sedan 1996.

Nyheter
14 SEPTEMBER 2018

Applitron söker nya medarbetare!

Glöm Google, Facebook och andra arbetsgivare. Nu söker Applitron medarbetare till flera positioner. Närmare Silicon Valley än så kommer man inte, i Sverige.