This section contains the background image for the mobile version. 

AB Gylling & Co väljer Applitron

Multinationella koncernen AB Gylling & Co väljer Applitron som leverantör av affärssystem.

- Som multinationell koncern använder vi flera olika IT-system och har sökt en lösning som underlättar det manuella arbetet för våra företag. Applitron har tagit fram en skräddarsydd uppsättning av system för oss som förenklar bland annat ordertagning och fakturering, säger Pär M. Ericson, vd på AB Gylling & Co. 

AB Gylling & Co är ett modernt familjeföretag med ett gediget affärstekniskt kunnande och lång erfarenhet. Koncernen använder sig av en multiföretagsuppsättning av Standard ERP by HansaWorld som affärssystem samt tilläggstjänsterna integrerad e-handel för ordertagning och Scancloud för fakturahantering. Allt specialanpassat efter koncernens behov.  

Läs mer om hur Applitron arbetar med AB Gylling & Co.

Våra senaste nyheter

Nyheter
24 APRIL 2019

Aurora by Applitron – en nyckelkomponent i..

I samband med den enorma expansion som blomsterjätten Blomsterboda genomgått implementerades app-plattformen Aurora, utvecklad av Applitron. Implementeringen av tjänsten har varit en av...

Nyheter
14 JANUARI 2019

Ökad effektivitet och plocksäkerhet hos IsiCom..

IsiCom fortsätter öka effektiviteten, genom införandet av tjänsten Adelivery under sommaren 2017. Målet har varit - inga felaktiga leveranser, vilket ger både nöjda kunder och lägre...

Nyheter
5 NOVEMBER 2018

Applitron är på plats på HansaWorlds..

Denna veckan är Applitron på plats i Dubai för en av Hansa två årliga partnerkonferanser. I år firar HansaWorld 30 år och Applitron är stolta över att ha varit business partner sedan 1996.